Detalii interesante ale fibrelor din polipropilenă

Fibrele din polipropilenă pot fi utilizate în diferite tipuri de beton, inclusiv în betonul armat cu fibre (FRC), betonul cu fibrație secundară și cel turnat pe loc. Acestea pot fi, de asemenea, utilizate în alte materiale, precum mortarul și compozitele termoplastice.

Fibrele din polipropilenă sunt rezistente la coroziune și la atacul chimic, ceea ce le face ideale pentru utilizarea în construcții marine, în medii cu niveluri ridicate de poluanți sau în cazul utilizării apei cu conținut de sare.

Acestea mai pot fi utilizate și în aplicații cu temperaturi ridicate, de până la 100°C, fără a se degrada sau a-și pierde proprietățile. Această proprietate le face ideale pentru utilizarea în medii industriale, precum fabrici sau centrale termice.

Uneori mai sunt denumite și fulgi, datorită formei lor.

În concluzie, fibrele din polipropilenă reprezintă o opțiune versatilă și eficientă pentru armarea betonului și a altor materiale de construcție, oferind beneficii semnificative în ceea ce privește durabilitatea, rezistența mecanică și estetica produselor.

 

 

Sună-ne!

0759.549.615
 

Peste 30 de ani de activitate.

Super oferte de producător. Profită acum!