Politica de confidențialitate - CONMEC.ro

Politica de confidentialitate *(denumita in continuare „Acord”) si Respectarea protectiei datelor cu caracter personal conform regulamentului 679 / 27 Aprilie 2016 *(denumit in continuare „Regulament”)

CONMEC EXPERT S.R.L. cu sediul in judet Sibiu, Oras Sibiu, Strada Poet Dimitrie Anghel, Nr. 9, Cod Identificare Fiscala RO36177292, Inregistrata la Registrul Comertului sub Nr. J32/787/2016 denumita in continuare OPERATOR, in calitate de administrator al acestui site, anume www.conmec.ro , va informam urmatoarele :

Art. 1. INFORMATII COLECTATE:

Art. 1.1. Prin intermediul acestui site Operatorul prelucreaza urmatoarele categorii de date cu caracter personal:

a) Date privind adresa de livrare : Tara/Regiune, Judet, Oras, Strada, Nr. imobil, Cod postal;
b) Date identificare client / reprezentant : Nume, Prenume, Adresa email, Telefon;
b) Alte informatii : ‘Informatii suplimentare’, ‘Observatii’, ‘Note comanda’;

Art. 2. SCOPUL SI MOMENTUL PRELUCRARII DATELOR:

Art. 2.1. Scopul prelucrarii datelor mentionate mai sus (Art. 1) este initierea, stabilirea, mentinerea ori reluarea relatiei comerciale intre noi, ca Operator, si persoana juridica / fizica (ca potential beneficiar) pe care o reprezentati prin intermediul comunicarilor realizate telefonic, prin email sau finalizand o comanda.

Art. 2.2. Concret, Operatorul prelucreaza datele cu caracter personal pentru a :

a) Organiza comanda dumneavoastra asociind produsele dorite pentru pregatirea livrarii ori predarii, crearea documentelor de comanda si/sau de plata;
b) Acolo unde este cazul, vom transmite curierului produsele din comanda dumneavoastra impreuna cu datele si documentele necesare livrarii;
c) Pentru a putea asocia comenzile anterioare cu dumneavoastra in calitate de Client facand astfel posibila oferirea de bonusuri, discounturi sau alte privilegii in functie de relatia noastra contractuala sau campaniile noastre promotionale, sau pentru activarea functiei de cont de client;
d) Pentru a putea asigura exercitarea dreptului de garantie, acolo unde este cazul, cunoscand informatiile necesare pentru prestarea acestora; e) Pentru a putea face rapoarte interne pentru evaluarea campaniilor noastre de marketing si promovare sau pentru o mai buna pozitionare de piata in domeniul nostru de activitate;
f) Indeplinirea unor obligatii legale, daca este cazul, la cererea institutiilor si autoritatilor abilitate, sau automat daca legea prevede expres astfel de obligatii (automat cum ar fi emiterea unor facturi/chitante si alte documente doveditoare).

Art. 2.3. Datele cu caracter personal sunt prelucrate numai dupa ce ati fost instiintat in legatura cu drepturile de care beneficiati dar si grija noastra pentru protectia datelor cu caracter personal.

Art. 2.4. Momentul initial al prelucrarii datelor este la cel al completarii oricarui formular din Site sau al trimiterii unei comenzi iar datele prelucrate sunt necesare pentru a indeplini scopurile mentionate mai sus.

Art. 2.5. Prin „Prelucrare”, in acest caz, ne referim la : colectare, inregistrare, stocare, consultare, utilizare, divulgare partiala (in cazurile exprese si limitativ prevazute in acest Acord).

Art. 3. TEMEIUL LEGAL AL PRELUCRARII:

Art. 3.1. Conform Regulamentului 679 / 27 Aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal temeiul legal al prelucrarilor noastre este :

a) Art. 6 Lit. B din Regulament pentru prelucrarea datelor cu caracter personal de la Art. 1.1. conform scopurilor mentionate la Art 2.2. Literele A si B din prezentul Acord;
b) Art. 6 Lit. A din Regulament pentru prelucrarea datelor cu caracter personal de la Art. 1.1. conform scopurilor mentionate la Art. 2.2. Literele C si E din prezentul Acord;
c) Art. 6. Lit. C din Regulament pentru prelucrarea datelor cu caracter personal de la Art. 1.1. conform scopului mentionat la Art. 2.2. Literele D si F din prezentul Acord.

Art. 3.2. Completand prezentul formular de contact, sau finalizand comanda, confirmati ca aveti varsta de 16 ani impliniti, ca ati citit si ca va dati acordul expres pentru prelucrarile datelor cu caracter personal de la Art. 1 Lit A. conform scopurilor mentionate la Art. 2.2. Literele C si E din prezentul Acord, conform temeiului legal mentionat la Art. 3.1. Lit. B;

Art. 3.2.1. In ce priveste Consimtamantul mentionat la Art. 3.2. , va informam ca, conform Art. 7.3. din Regulament, acesta poate fi retras oricand.

Art. 3.2.2. Daca nu sunteti de acord sa oferiti consimtamantul dumneavoastra pentru folosirea informatiilor oferite in scopurile mentionate la Art. 2.2. Litera E – nu va exista nicio consecinta negativa. Ne puteti oferi acele date si personal la sediul nostru sau telefonic mentionandu-ne ca nu doriti sa fie folosite in acest sens.

Art. 4. DISEMINARE/DIVULGARE:

Art. 4.1. Datele cu caracter personal oferite de dumneavoastra nu vor fi diseminate, divulgate prin transmitere, oferite, transferate, puse la dispozitie, comercializate, niciunei terte persoane fara acordul dumneavoastra cu exceptia mentionata la Art. 2.2.b. (livrarea)

Art.4.2. Afara de cazul in care legea prevede expres obligatia divulgarii unor informatii din cele prelucrare, automat sau la cererea unui organ al statului, noi divulgam (partial) informatiile prelucrate numai in doua cazuri (expres si limitativ mentionate in continuare) : Mail-ul va fi impartasit cu platforme precum Compari.ro pentru controlul calitatii serviciilor noastre (acestia, ca parteneri, nu vor face publice sau vor divulga mai departe mail-ul) si adresa de livrare curierilor nostri sau unor firme de curierat.

Art. 5. RESPONSABILITATEA TRANSMITERII INFORMATIILOR

Art. 5.1. In momentul finalizarii unei comenzi sau completarii oricarui formular din acest Site, furnizand astfel datele cu caracter personal de la Art. 1., confirmati faptul ca aveti dreptul sa actionati in calitate de reprezentant pentru potentialul beneficiar al serviciilor/produselor noastre sau, daca este cazul, sunteti chiar potentialul beneficiar.

Art. 6. ALTE DREPTURI SI INFORMATII PRIVIND PRELUCRARILE DE DATE CU CARACTER PERSONAL

Art. 6.1. Datele cu caracter personal vor fi stocate pe o perioada de 24 luni de la data trimiterii comenzii ori informatiilor, perioada ce va fi prelungita cu durata contractelor pe care le vom derula impreuna cu dumneavoastra in calitate de beneficiar.

Art. 6.2. Aveti dreptul sa aflati ce fel de date detinem despre dumneavoastra ca persoana vizata (daca aveti aceasta calitate), aveti dreptul sa solicitati rectificarea sau stergerea datelor ori restrictionarea prelucrarii (adica sa va opuneti prelucrarii datelor in scopurile mentionate, sau o parte dintre acestea), aveti dreptul la portabilitatea datelor detinute de noi.

Art. 6.3. Aveti dreptul de a depune o plangere in fata autoritatii de supraveghere daca considerati ca drepturile dumneavoastra au fost incalcate.

Art. 6.4. Daca nu sunteti de acord sa furnizati aceste date, formularul de contact sau comanda (dupa caz) nu va fi trimisa respectand astfel alegerea dumneavoastra in calitate de persoana vizata. Motivul netrimiterii este acela ca nu putem executa serviciile dorite fara aceste informatii sau nu ne putem indeplini cu buna credinta obligatiile fazei precontractuale sau viitoarele obligatii contractuale. In acest caz ne puteti contacta telefonic pentru a gasi o solutie.

Art. 6.5. Nu exista un proces decizional automat de prelucrare a datelor dumneavoastra care sa produca efecte juridice care va privesc sau care va afecteaza intr-o masura semnificativa.

 

 

Sună-ne!

0759.549.615
 

Aboneaza-te la newsletter!

Fii la curent cu cele mai noi oferte si promotii!
WhatsApp